Video 2

In een wereld die altijd maar verandert weten wij hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en activeren. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kijken wat het beste past bij jouw doelstellingen en doelgroep.

Social video

Korte snackable video’s of teasers worden gebruikt om je social kanalen een boost te geven. We versterken jouw boodschap met de juiste muziek en als het kan met een vleugje humor.

Ik wil een social video

Portretvideo

Ga voor een persoonlijke aanpak met een portretvideo. Hoe persoonlijker je video, hoe meer verbinding je maakt met de kijker.

Ik wil een portretvideo

Explainer video

Laat je met een explainer of how-to video inspireren door de vragen die je dagelijks hoort van je klanten. Met een relevante video waarin je antwoord geeft op vragen verhoog je de betrokkenheid van de kijker en scoor je beter op Google.

Ik wil een explainer video

Testimonial

In een video-testimonial laat je jouw tevreden klant in beeld vertellen over zijn of haar ervaring met jouw bedrijf, dienst of product. Want jouw tevreden klanten zijn je beste ambassadeurs.

Ik wil een video-testimonial

Wervingsvideo

Werf nieuw talent met een wervingsvideo. Zo geef je jouw organisatie een gezicht, onderscheid je je van de rest en kom je sneller bovendrijven bij Google en andere zoekmachines.

Ik wil een wervingsvideo