Video

Wij maken video content met een heldere, relevante boodschap die waarde heeft voor jouw doelgroep. Een positief verhaal dat de aandacht trekt, de kijker vermaakt en raakt en aanzet tot (inter)actie. Hoe we dat doen? We luisteren niet alleen naar jouw verhaal, maar onderzoeken ook wat jouw publiek nodig heeft. Op basis van deze informatie maken we een doeltreffende video die jouw kijker wil zien en horen. Zo schiet de betrokkenheid van jouw publiek omhoog.

Portretvideo

Ga je voor een persoonlijke aanpak met een portretvideo? Waar je ook voor kiest, wij zorgen altijd voor een doeltreffende video die je kijker raakt en vermaakt!

Ik wil een portretvideo

Informatievideo

Laat je met een informatievideo inspireren door de vragen die je dagelijks hoort van je klanten. Met een relevante video waarin je antwoord geeft op vragen verhoog je de betrokkenheid van de kijker en scoor je beter op Google.

Ik wil een informatievideo

Recruitment video

Werf nieuw talent met een recruitment video. Zo geef je jouw organisatie een gezicht, onderscheid je je van de rest en kom je sneller bovendrijven bij Google en andere zoekmachines.

Ik wil een recruitment video

Social video

Korte snackable video’s of teasers worden gebruikt om je social kanalen een boost te geven. We versterken jouw boodschap met een vleugje humor en de juiste muziek.

Ik wil een social video