Portretvideo

Elk merk, product of bedrijf heeft een verhaal. Jouw unieke verhaal. Het vertelt ons wie je bent of waar je voor staat. Maar hoe breng je jouw unieke verhaal over met video?

Maak je video persoonlijk

Met een portretvideo nemen we de kijker mee achter de schermen van je bedrijf en bieden de kijker een spontane, persoonlijke en laagdrempelige inkijk in het dagelijks reilen en zeilen van je bedrijf. We verkleinen de afstand tussen jou en de kijker want hoe persoonlijker je video, hoe meer verbinding je maakt met de kijker.
Wanneer je met jouw bedrijf een persoonlijke dienst of service aanbiedt is het zelfs erg zinvol om zelf je video te presenteren. Want wanneer je jouw doelgroep voor de camera aanspreekt krijgt de kijker meteen een gevoel bij jou als persoon. Als dit een goed gevoel is zullen ze eerder geneigd zijn om met jou in zee te gaan.Authenticiteit wekt vertrouwen

Authenticiteit is een voorwaarde voor geloofwaardigheid en vertrouwen. Wij brengen jou niet alleen zo natuurlijk mogelijk in beeld, maar we helpen je ook bij jouw unieke verhaal. Het geheel moet authentiek, eerlijk en interessant zijn. Dan wek je vertrouwen en weet je de kijker te inspireren met je verhaal.

LET’S CREATE