De filmmakers. Want zo kun je ze wel noemen.

Ben je op zoek naar video content voor jouw website of sociale mediakanalen? Grote kans dat je bij de filmmakers van Flame Media terechtkomt. Frans en Hedy zijn partners in leven en business. Net als Bonnie en Clyde. Voor hun werk schieten ze namelijk ook. Maar dan mooie plaatjes. Ze reizen hiervoor het hele land door. Altijd op zoek naar verhalen. En filmen dan de mensen achter deze verhalen. Hiermee creëren zij waardevolle video content voor jouw doelgroep. Met hun ervaring, mensenkennis, loyaliteit en harde werken, is dit koppel dan ook geliefd bij diverse kleine en grote bedrijven, stichtingen en onderwijsinstellingen.

Het portfolio van de twee creatieven is even divers als zijzelf; inspirerend, energiek, verrassend en raak. Beiden hebben veel kennis op het gebied van film, concepten en strategie. Het duo werkt vaak samen met een team van professionals. Creatieven die net zo gek zijn op het vak. En plezier hebben met elkaar. Dat zie je terug in het eindresultaat.

Met passie voor het vak samen mooie dingen maken. Dat is wat deze filmmakers graag doen en waar ze goed in zijn. En die zichzelf niet al te serieus nemen. Maar hun werk wel natuurlijk. Dus als dat bij jou past, neem dan contact met ze op. Of als je gewoon een goed verhaal hebt dat je met de rest van de wereld wilt delen. Een mailtje, een appje, ze reageren altijd. Staan altijd open voor creatieve kansen en persoonlijke ontmoetingen. Grote kans dat jullie samen iets moois gaan maken.

TELL YOUR STORY