Video-testimonial

Als je als consument op zoek bent naar een product of dienst wil je graag eerst ervaringen van andere gebruikers horen. Over het algemeen vertrouwen we online klantreviews net zo als een aanbeveling van een kennis.
Video-testimonials zijn net zoiets als klant reviews, maar dan niet met geschreven tekst maar met beeld. In een video-testimonial laat je jouw tevreden klant in beeld vertellen over zijn of haar ervaring met jouw bedrijf, dienst of product. Want jouw tevreden klanten zijn je beste ambassadeurs.
Naast een goede review laat je met een video-testimonial ook de persoon achter de review zien en krijgt de review meteen een betrouwbare ondertoon. Het is wel belangrijk dat jouw klant in eigen woorden op een natuurlijke manier vertelt over de beleving en ervaring met jouw dienst of product. Dus geen vooropgesteld script waarbij je de woorden in de mond van de klant legt, maar maak de review zo authentiek mogelijk. Het gaat tenslotte om het verhaal van de klant. Want niets is geloofwaardiger dan de review van een echte klant die zonder commercieel belang, jouw product of dienst aanprijst!

LET’S CREATE