Video laten maken

Bij ons draait alles om het creëren van video content voor je website of sociale media kanalen. Of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar betere manieren om producten en diensten te promoten, of gewoon iemand die gepassioneerd is over het delen van een verhaal.

Strategie

Bij het maken van video content is het belangrijk om de juiste strategie te hebben. Dit omvat het bepalen van jouw doelgroep, de juiste visuals en inhoud kiezen, en ervoor zorgen dat jouw video’s geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Op deze manier kun je er voor zorgen dat jouw verhaal wordt gezien door zoveel mogelijk mensen.

Met onze hulp kun je jouw video content naar een hoger niveau tillen. Ons professionele team van videografen en editors beschikt over de nieuwste tools en technieken om de beste kwaliteit video te creëren die bij jouw doelen past. We werken nauw met je samen om jouw verhaal om te zetten in een geweldige video.

Wij helpen jouw verhaal vertellen

Of je nu op zoek bent naar een pakkende promotievideo, een meeslepende documentaire, of een inspirerende vlog, wij zijn er om jouw ideeën tot leven te brengen. We kunnen jouw YouTube kanaal en andere sociale media platforms optimaliseren, zodat ze meer shares en views krijgen.

Kijk gerust rond op onze website en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en laat ons helpen om je doelstellingen te bereiken.

Social video

De aandachtsspanne op sociale media wordt steeds korter. Gebruik daarom korte video’s of teasers om je sociale media een boost te geven.

Commercial

Een commercial richt zich op een duidelijke boodschap, zoals het vergroten van merk- en productkennis met als doel: de kijker aanzetten tot actie.

Portretvideo

Ga voor een persoonlijke aanpak met een portretvideo. Hoe persoonlijker je video, hoe meer verbinding je maakt met de kijker.

Explainer video

Laat je voor een explainer of informatievideo inspireren door de vragen die je dagelijks van je klanten of volgers te horen krijgt.

Recruitment video

Werf nieuw talent met een wervingsvideo. Zo geef je jouw organisatie een gezicht, onderscheid je je van de rest en kom je sneller bovendrijven bij Google en andere zoekmachines.

Corporate video

Elk merk product of bedrijf heeft een verhaal. Het vertelt ons wie je bent of waar je voor staat. Wij helpen je om je verhaal te vertellen, gebruikmakend van een sterke en herkenbare identiteit.

Documentaire

Een documentaire geeft een eerlijk en betrouwbaar beeld van de werkelijkheid en focust zich vaak op een bepaald onderwerp of standpunt dat je als maker wil overbrengen.

Testimonial

In een video-testimonial laat je jouw tevreden klant in beeld vertellen over zijn of haar ervaring met jouw bedrijf, dienst of product. Want jouw tevreden klanten zijn je beste ambassadeurs.